На Тернопільщині 16-річний спортсмен завоював срібну медаль за друге місце на Кубку України з важкої атлетики.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив депутат Тернопільської обласної ради Олег Любінський.

"Зустрів наших спортсменів , які повернулися з Кубку України з важкої атлетики! Вихованці Тернопільської обласної школи вищої спортивної майстерності гідно виступили на цих змаганнях. Зокрема, Дадерко Віталій (2005 р.н.) виборов срібло і виконав норматив майстра спорту України! Це його дебют на дорослому помості. Категорія 61 кг. Ривок 109 кг - 2 місце. Поштовх 120 кг-друге місце. Сума 229 кг -друге місце. Рекорд України в ривку 109 кг -серед юнаків до 17 років.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Хлян Марія. Категорія 59 кг. 70 - ривок, 80 - поштовх (8 місце). Гудз Роман . Категорія 102 кг. 126 - ривок, 155 - поштовх (11 місце).Вітаємо наших тренерів - Ваверчака Ярослава, Вікторію Шаймандарову, Віктора Симіва! Спортсменам вручив спортивні сумки і вітрівки. Ви молодці! Так тримати! Вам нових яскравих перемог".

Нагадаємо, що пакистанський боксер Мухаммад Аслам Хан помер після благодійного бою проти співвітчизника Валі Хан Таріна.

Як повідомляв портал Знай.ua, Українська чемпіонка Магучих побила рекорд і стала третьою у світі.

Також Знай.ua писав, що боєць MMA руйнує стереотипи, переодягаючись в жінку.