У Тернополі відомий музикант-віртуоз Олександр Божик приголомшив глядачів, коли одночасно зіграв одразу на трьох скрипках.

Два концерти скрипаль дав у ПК "Березіль" на честь Міжнародного дня всіх жінок, і зміг разом із рок-бендом не тільки розвеселити, але й приголомшити публіку. Унікальне виконання музикантом композиції, яку тернополянин зіграв одночасно на трьох скрипках, отримало хвилю овацій. Таким вмінням не кожен скрипаль може похизуватися.

"Минулий рік був дуже складний для усіх без виключення музикантів. Ми змушені були перейти на оффлайн-майданчики, на довгий час забути, що таке живі емоції поціновувачів музики, аплодисменти в залі, задоволена аудиторія і насолода від концерту, яка є для мене особисто найбільшою нагородою. Зараз ми помалу повертаємося до концертного життя і це прекрасно, адже для вас ми й творимо музику", — розповів музикант у бліц-інтерв'ю після виступу.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва показала пікантний ролик з Володимиром Дантесом: "Перегляд гарячого влогу".

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, 15-річна донька Олі Полякової зацікавилася Володимиром Путіним і його палацом: "Що таке аквадискотека?"

Також портал Знай.uа писав, що солдат-строковик Збройних сил України влаштував у соцмережі TikTok відеочат, до якого приєдналися терористи "ДНР". Під час цього відеочату він назвав росіян братнім народом.