Молода дружина та за сумісництвом концертний директор Віктора Павліка готується вперше стати мамою. Поки є можливість побути разом, молоде подружжя використовує цей час по максимуму, та їздить відпочивати.

Нещодавно Катерина з Віктором відпочивали у спекотному Єгипті, тепер же відправилися у Трускавець підправити здоров'я. За життям Каті спостерігає більше 60 тисяч підписників, з якими вона охоче ділиться подробицями з професійного та особистого життя. Цього разу в розділі Сторіс на своїй сторінці в Instagram Реп'яхова виклала відео їнього з чоловіком сніданку.

"Доброго раночку! Бутербродик з сиром зараз буде, яйце, Віктор Франкович, сосисочка", - жартівливо коментує відео Катерина.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що вагітна дружина Павлика поскаржилася, що залишилася без медового місяця - "сподіваюся, ще буде". Відповідне фото вона розмістила в соцмережі Instagram.

Як повідомляв портал Знай.ua, Дружина Віктора Павлика Реп'яхова показала переваги чоловіка " 50+":"взяв мені їжі". На своїй сторінці в соцмережі Instagram Катерина Реп'яхова поділилася кадрами з відпочинку.

Також Знай.uа писав, що вагітна дружина Віктора Павлика показала, куди витратила всі гроші.Вона похвалилася новою покупкою, про яку мріяла все життя. Детальніше про це Катя Репяхова розповіла на своїй сторінці в Instagram.