Дика історія трапилася на Тернопільщині 10 січня. З гострим алкогольним отруєнням до Кременецької районної лікарні доставили десятирічного хлопчика.

Лікарям вдалося врятувати дитину, а правоохєоронці склали на батька адміністративний протокол за неналежне виконання батьківських обов'язків. На засіданні суду чоловік повністю визнав свою провину та попросив не карати його надто суворо. Як з'ясувало слідство, 10 січня двоє хлопчиків ходили колядувати. Жителька села Шпиколоси Кременецького району налила маленьким гостям горілки.

Дуже скоро після випитого хлопцям стало зле, оскільки раніше ніколи не торкалися спиртного. Одного з дітей довелося госпіталізувати. Дослідивши усі матеріали справи, суддя Кременецького районного суду постановив визнати батька винним у вчиненні адміністративного порушення, передбаченого ч. 1 ст. 184 КУпАП та звільнив його від відповідальності, обмежившись усним зауваженням.

Тим часом у Чорноморську спіймали "гарячого" чоловіка, який повністю голим розгулював містом. Варто зауважити, що на вулиці було досить холодно.

"Надійшов виклик на Гарячу лінію ☎️⚡ Мешканці міста викликали групу швидкого реагування Муніципальної варти через оголеного чоловіка, який зайшов до 6-ого під'їзду, що у буд.17 пр. Миру. Затриманим виявився хлопець, якого раніше вже затримували оголеними на вулицях міста.", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Нагадаємо, молода медсестра пішла з чоловіком на війну і стала янголом для поранених воїнів: "Швидка не встигне". Старша медсестра евакуаційного відділення Ярослава Юрчук врятувала не одне життя на передовій

Як повідомляв портал "Знай.ua", шахраї взялися за "євробляхи" і видурюють з людей останнє: "Перерахувати кошти на зону". Довірливим українцям аферисти почали "впарювати" "євробляхи" заднім числом

Також "Знай.ua" писав, що українці вимагають прирівняти гривню до євро: "Жебраки і вимирають". Люди хочуть прирівняти гривню до євро з метою подолання економічної нерівності.