Популярна українська телеведуча, зірка програми "Орел і Решка" Леся Нікітюк активно спілкується з багатомільйонною аудиторією і часто ділиться подробицями з професійного та особистого життя.

Нещодавно в розділі сторіс на своїй сторінці в Instagram зірка спантеличила підписників новою публікацією. Леся розповіла, що приїхала разом з сім'єю в Стамбул в приватну клініку, щоб провести повне обстеження організму.

По прильоту Нікітюк розмістила ще одне відео, де розповіла, що проводитиме обстеження в клініці "Аджибадем".

"Як ви зрозуміли я прилетіла в Стамбул на "Check Up" всього організму разом зі своєю сім'єю. Нас вже зустріли, зараз проводять в наш транспорт, який буде супроводжувати нас до самої клініки, потім в готель, потім, якщо потрібно буде, знову в клініку і назад в аеропорт" - розповіла ведуча.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Через кілька годин Нікітюк знову вийшла на зв'язок, сторіс знімалися з клініки. Леся розповіла, що тут не доводиться стояти в чергах, оскільки за кожним відвідувачем закріплюється працівник, який організовує процес таким чином, щоб все проходило максимально комфортно і без затримок.

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що груди Нікітюк ледь не випали з платтячка.