Відома українська телеведуча Лілія Ребрик опублікувала новий знімок на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. У цій історії дівчина з'явилася не одна.

Таким чином повідомляється, що на новому знімку дівчина сидить вдома на підлозі в компанії своєї білої, пухнастої собачки По всій видимості вони тільки прокинулися, і відразу ж зробили цей знімок.

Зверху красується напис» Доброго ранку " англійською.

Лілія Ребрик, фото: Instagram
Лілія Ребрик, фото: Instagram

Ранок по всій видимості вдалося, так як на обличчі Лілії Ребрик красується посмішка. Ймовірно, що вона виспалася. Справа в тому, що дівчина хворіє зараз коронавірусом, тому особливих справ у неї немає.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Раніше вона розповідала, що вже прочитала всі серіали і прочитала всі книги зі свого списку, і вже не може дочекатися моменту, коли знову вийде на роботу, і буде радувати фанатів новим контентом.

Нещодавно Лілія Ребрик опублікувала фотографію з бинтами на голові і подряпинами на щоках. У першу секунду фото шокує, поки читач не розуміє, що це черговий кадр зі зйомок нового українського серіалу "з ким поведешся».

Раніше Лілія опублікувала фото в гіпсі, на якому вона щасливо посміхається. Тільки через кілька миттєвостей стає зрозуміло, що зірка не має переломів.

Також Знай.ua писав, Лілія Ребрик запросила українців колядувати разом.

7 січня українці святкували Різдво Христове, і Лілія опублікувала у своєму Instagram затишний відеоролик, на якому під прикрашеною ялинкою зібралася вся родина Диких.