Відомий український артист Павло Зібров не припиняє епатувати публіку. Робить він це як на сцені, так і в своїх соціальних мережах.

Таким чином повідомляється, що цього разу артист зняв на свою сторінку в соцмережу Instagram кумедний скетч. Йде по стопах свого колеги, Михайла Поплавського.

З'явився Павло Зібров у ролику не один, а з відомим в Україні блогером Олександром Заліско.

Вони вирішили повторити популярний тренд з соціальної мережі Tik Tok під звук " Махатися будеш зі мною?"За сюжетом блогер повинен вимовити цю фразу артисту і замахнутися. Той у свою чергу невеликим рухом руки пхає молодого хлопця, і той падає.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

"Оцініть відео від 1 до 1000" - попросив у своїх передплатників Павло, і отримав реакцію в коментарях.

Всі почали ставити сміються смайли, так що можна відзначити, що ролик сподобався передплатникам. Можливо найближчим часом варто очікувати від артиста нових скетчів

Нагадаємо, що Павло Зібров несподівано змінив "орієнтацію" : по стопах Фредді Мерк'юрі.

На фото Зібров позує в копії концертного костюма Фредді. А саме: білі штани і майка, королівська корона з червоного оксамиту і золота.

Як повідомляв портал Знай.ua, Павла Зіброва засікли з інопланетянами. Павло Зібров знявся у другому сезоні телесеріалу «прибулець»

Також Знай.uа писав, що популярний український артист Павло Зібров зворушливо привітав кохану дружину з 14 лютого.