Як відомо, популярна українська телеведуча Леся Нікітюк зараз знаходиться в Стамбулі. Вона туди прилетіла для того, щоб повністю обстежити організм. Передплатникам вона регулярно показує, які процедури проходить.

Таким чином повідомляється, що цього разу Леся вирішив обстежити свої груди. Перед передплатниками в stories вона з'явилася в одному бюстгальтері, так як в цей момент якраз готувалася до УЗД молочних залоз.

У 15-секундному ролику вона розповіла, що раз на півроку проводить перевірку грудей, щоб знати, чи все в порядку, і рекомендує так само робити і своїм передплатницям. Це додасть впевненості, що ви здорові.

Так як вона зараз не в Україні, а в Туреччині, в лікарні Леся ходить разом з перекладачем, на всі процедури. Її звуть Аня, і вона допомагає телеведучій розуміти, що ж говорить лікар.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

У наступних Instagram stories Леся Нікітюк запитала у своїх підписників, чи перевіряють вони свої молочні залози хоча б раз на півроку.

Після всіх процедур телеведуча вирішила трохи розслабитися, і відправилася в один з місцевих закладів, щоб випити і смачно поїсти. Після цього була прогулянка по вечірньому Стамбулу.

Нагадаємо, Весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що груди Нікітюк ледь не випали з платтячка. Про це вона заявила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Також портал "Знай.иа" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру