У Тернополі збирають гроші на укол для маленького хлопчика. Про це повідомили у виданні "Файне Місто".

Маленький Арсеній Борис з Скалата бореться за життя і йому необхідний дуже дорогий укол, ціна якого становить 2,3 мільйона доларів. Звичайна українська сім'я не має можливості зібрати дану суму, тому вони звернулися за допомогою до небайдужих людей.

Так, за підтримки "Україно-турецького благодійного фонду" у Тернополі провели акцію на підтримку хлопчика "Весна врятує життя", яка проходила з 6 по 8 березня. Допомогти Арсенію можна було дуже простим способом-купити квітку.

Арсеній Борис, фото: fainemisto.tv
Арсеній Борис, фото: fainemisto.tv
Арсеній Борис, фото: fainemisto.tv

Згідно зі словами волонтерки Тетяни Ляхович, за час акції було продано 1250 троянд і зібрано 103 тисячі гривень.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Люди підходили до нас і дарували нам просто кошти в шкатулку, а квіточки не брали. Говорили:"нехай візьмуть інші, нехай хтось принесе собі радість". Люди не вважали, що та троянда може коштувати 30, 40 або 50 гривень. У нас фіксованої ціни не було. Завдяки благодійникам, за таку кількість квітів нам вдалося виручити саме таку суму грошей " - каже Тетяна Ляхович.

В даний момент на лікування Арсенія Бориса зібрали лише 25% від потрібної суми — 16 мільйонів гривень. Необхідна сума становить 2,3 мільйона доларів, тому збір коштів триває.

Нагадаємо, що півторарічний Арсенчик повільно вмирає, врятує лише один укол: "більше 2 мільйонів..."

Як повідомляв портал "Знай.uа", 12-річний Олег кинув виклик безжальному раку: "Хочу жити, мамо..."

Також, "Знай.uа" писав, що страшна хвороба паралізує маленьку Вікусю, молоді батьки в розпачі: "Укол за 2 мільйони або життя"