Ввечері 10 березня на трасі "Тернопіль-Львів-Рава Руська" сталася ДТП, в якій постраждали декілька людей.

Як повідомляє Telegram-канал "Файний Тернопіль", водій на Audi, грубо порушуючи ПДД, намагався обігнати одразу декілька автівок на перехресті та влетів у ВАЗ.

"Саме в цей момент, з нічної зміни, додому поверталася лейтенант поліції Тетяна Очкусь. Вона побачила що сталася ДТП та відразу подалася надавати допомогу постраждалим. В одному з автомобілів перебувала неповнолітня дівчина, тож інспектор відразу почала надавати їй допомогу. Патрульній вдалося привести дитину до тями та трішки заспокоїти, вона весь час говорила з дівчиною, щоб остання знову не втратила свідомість. Тетяна викликала карету швидкої медичної допомоги та зателефонувала на спецлінію 102", - йдеться в публікації.

Тим часом мешканці Львова скаржаться на здирницство у громадському транспорті. Люди настільки приголомшені несправедливістю, що починають підозрювати: тут є якась змова. Справа в тому, що в багатьох тролейбусах, де немає валідатора, водій може не продати квиток, мотивуючи тим, що буцімто не має решти. Буквально за хвилину-дві після цієї розмови до салону заходять контролери і намагаються стягти штраф.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Нагадаємо, що харків'яни перетворилися на оселедці в розпал карантину: маршрутки-гумові

Як повідомляв портал "Знай.uа", хмельничани мерзнуть у кілометрових чергах на тролейбус: запізню-прости, шеф

Також, "Знай.uа" писав, на Львівщині маршрутка роззулася посеред поля: дорослі матюкаються, діти плачуть.