Працівники Тернопільського районного управління поліції оголосили в розшук місцеву мешканку Панасюк Наталію Володимирівну.

Жінка 1974 року народження виїхала в Польщу на заробітки 7 грудня 2020 року, і з тих пір жодного разу не вийшла на зв'язок. Занепокоєна донька написала заяву у поліцію, повідомляє пресслужба.

"Якщо ви володієте будь-якою інформацією, телефонуйте за номером в Тернополі 27-11-70 або на лінію "102"", - просять правоохоронці.

Раніше у Чехії загинула мешканка села Гринці Тлумацького району Оксана. У неї залишився малолітній син Давид і мама. За словами сестри загиблої, сім'я довго не знала причину загибелі Оксани і їм говорили різні версії. Однак не так давно чеські правоохоронці розкрили всі деталі події.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Родичі Оксани кажуть, що вона їздила на заробітки щоб утримувати свою маму пенсійного віку і сина Давида, якому виповнилося 4 місяці. Батько хлопчика кинув сім'ю, а хорошої роботи жінка не знайшла, тому вирушила за кордон.

Нагадаємо, що заробітчанам розповіли реалії заробітку і витрат у США: скільки доведеться викласти за житло

Як повідомляв портал "Знай.uа", податки для заробітчан: скільки знімуть з українців, які поїхали за "хорошим життям"

Також, "Знай.uа" писав, що Українка загинула в Італії під колесами озвірілого легковика: гарувала заради двох чоловіків.