Чоловік, якого підозрюють у зґвалтуванні та вбивстві 7-річної Марічки Борисової, зараз перебуває у СІЗО. Сусіди розповідають, що 62-річний Микола, який мешкав на одній вулиці з родиною дівчинки, був жорстокою людиною, і до того ж мав проблеми з алкоголем.

В сюжеті українського телеканалу місцеві кажуть: коли їхній односельчанин був тверезим, то нікого не зачіпав, та коли прикладався до пляшки - його боялися всі. Люди чолово знали про три судимості чоловіка за побиття людей та хуліганство.

"Я його боялася, якщо вип'є. Я навіть не виходила з квартири. Це дуже жорстока людина, тому що були вже побиття людей... І душив, ось дітей душив, показував геніталії свої", - каже мешканка Щасливого Олександра Юнгіна.

Сусідка підозрбваного Наталя Глобова каже, що саме з її дітей Микола так познущався.

"Я написала заяву з приводу того, що душить дітей, показував геніталії. Поліція до мене приїхала, його забрали, але через годину його відпустили. Як нам сказала поліція – ну не було ж тяжких тілесних ушкоджень", - каже жінка.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

В селі розповідають, що саме через пляшку та дебоширство від Миколи пішла дружина та забрала дітей. Та незважаючи на все це Наталія і подумати не могла, що її сусід здатен на вбивство.

"Щоб так по-звірячому зґвалтувати і вбити... Котів вбивав – раз плюнути: бах об підлогу... Ми на нього і не думали в принципі", - сказала Наталія.

Незважаючи на те, що мешканець Херсонщини знаходиться під вартою, люди ще не заспокоїлися до кінця. Дітей на вулицю вже почали випускати, та очей з них не зводять. Селяни кажуть, що остаточно страх піде, коли вбивцю Марійки Борисової посадять за ґрати.

Нагадаємо, раніше Україна попрощалася з маленькою Марійкою Борисовою, серце розривається- " Вбивця десь поруч!"

Як повідомляє портал «Знай.ua» Копи озвучили версію загибелі 7-річної Маші Борисової: "поглумився, задушив і сховав тіло в мішок"

Також Знай.ua писав, що Збезчестив і забрав життя 7-річної дитини: на Херсонщині затримали небезпечного злочинця