У Вроцлаві безвісти зник 24-річний Владислав Щур 1996 року народження. Востаннє хлопця бачили 9 місяців тому: 13 червня 2020 року о 9 ранку він був у клубі Wyspa Tamka на березі річки Одра.

Майже рік заплакана матір безрезультатно шукає свою дитину. Жінка дякує кожному, хто поширить інформацію. В поліції, каже тернополянка, ніякої конкретики не повідомляють.

В момент зникнення Владислав був одягнений в сині джинси та темно-синю футболку. При собі не мав ані телефону, ані документів.

Мати зниклого просить всіх, хто має інформацію про місце знаходження сина, та інформацію пов’язану з сином – телефонувати за номерами: Ірина (мати) +380962244451 Геннадій (батько) +380504611308 Маша +485344475916.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше у Чехії загинула мешканка села Гринці Тлумацького району Оксана. У неї залишився малолітній син Давид і мама. За словами сестри загиблої, сім'я довго не знала причину загибелі Оксани і їм говорили різні версії. Однак не так давно чеські правоохоронці розкрили всі деталі події.

Родичі Оксани кажуть, що вона їздила на заробітки щоб утримувати свою маму пенсійного віку і сина Давида, якому виповнилося 4 місяці. Батько хлопчика кинув сім'ю, а хорошої роботи жінка не знайшла, тому вирушила за кордон.

Нагадаємо, що заробітчанам розповіли реалії заробітку і витрат у США: скільки доведеться викласти за житло

Як повідомляв портал "Знай.uа", податки для заробітчан: скільки знімуть з українців, які поїхали за "хорошим життям"

Також, "Знай.uа" писав, що Українка загинула в Італії під колесами озвірілого легковика: гарувала заради двох чоловіків.