В середу, 17 березня, у львівській лікарні зупинилося серце 24-річного Ярослава Мудрого, який разом із батьком постраждав від вибуху газу в домі 11 березня.

Про це на своїй сторінці в Facebook написала мама хлопця Олена Мудра.

"17.03.2021 07.00 . Діма полетів у вирій. Лікарі зробили усе, що могли", - написала жінка.

Нагадаємо, в реанімації БСП рятували батька і сина, які постраждали в результаті вибуху і пожежі в приватному будинку на вул. Самчука в Тернополі.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

24-річний Дмитро Мудрий отримав 50% опіків тіла, його 54-річний батько Олег обгорів на 80-90%. Чоловіків намагалися вивести із шокового стану та вирішували питання про перевезення до Львова, адже їх травми вкрай складні, а поки їх тримали під кисневими масками.

На момент вибуху в будинку були ще двоє молодших дітей Олега - 2 і 6 років. Вони не постраждали, адже їх рятували батько і син, тому вони і отримали сильні опіки.

Нагадаємо, раніше маленьке янголятко "скупалося" в окропі, мама в сльозах благає про допомогу: "Врятуйте Русланчика"

Як повідомляє портал Знай на Тернопільщині рятують обпаленого малюка, мати молиться під реанімацією: "скупався в каструлі"

Також Знай писав, що помер дворічний малюк, обгорілий в закритій машині: "Артемко мучився 5 місяців"