У Хмельницькому через неправильний діагноз лікарів чоловік лишився без ока і з хворобою.

Пан Василь лежить на боці, і тому наслідків невдалої операції не видно. Та в пацієнта нема ока - його видалили два роки тому, а мали б видалити пухлину. Донька розповідає, що місцеві медики поставили батьку не той діагноз, повідомляє ТСН.

"Вона сказала: "В мене питань до вас немає. Якщо у вас немає питань до мене, його потрібно оперувати. Я готова сьогодні його оперувати, тому що воно загнило. Це язва роговиці". Око, виявляється, було здорове, пухлина на нього давила", - каже донька Алла Плем’янік.

Відновити око не вийде, але позбутися пухлини ще можливо. Чоловіка госпіталізують до Інституту нейрохірургії. Лікарі кажуть, що пухлина росла в тілі щонайменше 15 років, і тепер вся надія на щасливий випадок.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Та пухлина проросла вже в горло, у праву ніздрю", - каже донька.

Пан Василь на шостий день після операції почувається оптимістично. І лікарі кажуть, що має позитивну динаміку. Але попереду на нього чекає ще довгий шлях до цілковитого відновлення.

Нагадаємо, мешканці Чернігова Ользі Одарченко поставили страшний діагноз - рак молочної залози. Жінці зробили операцію, під час якої видалили частину грудей та 10 лімфовузлів. Пізніше з`ясували: онкології в жінки ніколи не було. Усе через лікарську помилку.

Як повідомляв Знай.uа, двадцятирічний кулеметник загинув смертю хоробрих на Донбасі, кохана в сльозах: "Наші діти...".

Також Знай.uа писав, у Харкові в жахливій ДТП загинули полковник і донька, п'яний вбивця розкаявся: "Це молодість і дурість".