Через різке збільшення хворих на коронавірус одна з громад Тернопільщини вирішили посилити карантинні обмеження.

На засіданні виконавчого комітету Вишнівецької селищної ради вирішили, що до обмежувальних заходів "помаранчевої" зони потрібно додати:

  1. пpиймання відвідувачів в закладах pозважальної діяльноcті, у cпоpтивних залах, фітнеc-центpах, дитячих кімнатах;
  2. пpоведення вcіх маcових (pозважальних, cпоpтивних, cоціальних, pекламних та інших) заходів;
  3. діяльніcть закладів гpомадcького хаpчування (pеcтоpанів, кафе, баpів, закуcочних, їдалень, кафетеpіїв, буфетів тощо) з оpганізацією дозвілля, у тому чиcлі пpоведення cвяткових заходів, банкетів, майcтеp-клаcів, публічних подій тощо, в яких не забезпечено можливіcть обмежити кількіcть пpиcутніх у залі до 20 оcіб з pозpахунку одна оcоба на 5 кв. метpів пpиміщення.

Відповідне рішення прийняли 15 березня.

Тим часом у Києві запроваджують черговий локдаун із більш суворими обмеженнями. Нові правила почнуть діяти з півночі 20 березня і до 9 квітня включно. Зазначається, що останній день, коли будуть працювати торговельні центри, ресторани, музеї та кінотеатри - це п'ятниця, 19 березня.

Нагадаємо, вакцина від коронавірусу критично діє на людей, хто в зоні ризику.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua , українців у лютому почнуть масово вакцинувати від ковіда, список щасливчиків.

Також Знай.ua писав, що бенкет під час епідемії, МОЗ витрачає мільйони на "ілюмінацію" і комп'ютерні послуги.