В середу, 24 березня, у Тернополі попрощалися із 21-річним Антоном Зінкевичем, загиблим у Єгипті.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила Тернопільсько-Бучацька єпархія Православної Церкви України.

Прощання проводили у Тернополі у Свято-Троїцькому духовному центрі імені Данила Галицького, де був настоятелем батько загиблого хлопця Анатолій Зінкевич.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Віряни та духовенство молилися за спокій душі новопреставленого Зінкевича-молодшого - другокурсника Богословської академії.

Тернополяни висловили співчуття матері Наталії, митрополиту Михаїлу і архієпископу Симеону та родині спочилого.

Відомо, що у Єгипет Антон Зінкевич відправився із друзями. Ввечері ліг спати як зазвичай, але зранку вже не розкрив очей. Друзі знайшли Антона вже мертвим. Що сталося тієї ночі, достеменно невідомо. Зараз вирішується питання про транспортування тіла Антона Зінкевича до України.

Нещодавно стало відомо про сумну звістку з Італії. Молода заробітчанка з України померла за загадкових обставин. Згідно з інформацією, українці Галині Пігар на момент смерті було всього 43 роки. Більш того, буквально недавно жінка поховала рідного батька.

Нагадаємо, українці пом'янули заробітчан, які не повернулися додому: "Поїздка підзаробити є дорогою в один кінець".

Як повідомляв портал Знай.uа, у Польщі нахабна роботодавиця викинула українців на мороз без копійки в кишені: не заробили.

Також портал Знай.uа писав, що пара українців безслідно зникла в Польщі, вбита горем донька ллє сльози: "Де ти, мамочко?"