За життям відомої української телеведучої Лесі Нікітюк слідкує більше 3,5 мільйонів людей, з якими вона активно ділиться подробицями з особистого та професійного життя.

На своїй сторінці в Instagram ведуча виклала фото зі спекотного єгипетського курорту, куди вирушила перечекати холодні березневі будні.

Леся показала кадри, зроблені на екскурсії до храму Хатшепсут.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Раніше Леся Нікітюк виклала низку відео з підсніжниками у руках, що стало причиною критики. Телеведуча розповіла, що малесенький букетик придбала за 100 гривень. Водночас вона наголосила, що ці квіти зривати та продавати заборонено.

"За цю піндюринку підсніжників я заплатила 100 гривень, але це неважливо. Ці квіти занесено в Червону книгу України. Люди, які продають їх на дорогах, почуйте мене, їх не можна зривати!", - сказала Нікітюк.

Нагадаємо, Леся Нікітюк перетворилася на Дженніфер Лопес, прихопила з собою Влада Яму і Ольгу Фреймут. Леся Нікітюк поділилася з шанувальниками радісною новиною

Як повідомляв портал "Знай.ua", Нікітюк втиснула пружні кульки в тісний корсет і спантеличила шанувальників: "Самотній холостяк?". Нікітюк звернулася до шанувальників з питанням

Також "Знай.ua" писав, що Леся Нікітюк "відірвала голову" собаці на прогулянці: бідолашний Рафік. Нікітюк показала, як гуляє з собакою.