У середу, 24 березня, на лікарняному ліжку помер ще один пасажир злощасного автобуса "Познань-Херсон", який потрапив в аварію 6 березня. Зупинилося серце мешканця Тернопільщини Василя Окряка.

Про трагічну звістку у соціальних мережах повідомили рідні та односельці чоловіка. 26 листопада йому мало б виповнитися 50 років.

Василь Окряк був уродженцем Борщівщини. Медики робили усе, аби врятувати чоловіка. Однак отримані травми виявилися надто складними.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію
Показати ще

Тим часом на Теребовлянщині в останню путь проводжали 28-річного Віктора Шпака. Молодий мешканець Тернопільщини загинув 6 березня у моторошній аварії в Польщі. Його поховали на дев'ятий день у рідному селі Дарахів.

Нагадаємо, біля міста Кашице рейсовий автобус Познань-Херсон потрапив у жахливу аварію. Серед загиблих багато громадян України. У причинах аварії намагаються розібратися представники екстрених служб і дипломати відразу обох країн. В салоні перебувало 57 осіб, у тому числі двоє водіїв. На рятувальну операцію направили 30 пожежних частин зі 100 надзвичайників, вони розбирають місце трагедії. Постраждалих доставили до лікарень.

Як повідомляв Знай.uа, у Польщі сталася смертельна ДТП з українцями: 6 загиблих і багато поранених.

Також Знай.uа писав, у Києві чоловік спробував обігнати поїзд і залишився без ніг.