ПриватБанк змінив тарифи на деякі грошові перекази до "Приват24". Скільки тепер доведеться платити клієнтам, розповіли на офіційній сторінці фінустанови у соціальній мережі Facebook.

Банк повідомив клієнтів, що з 15 серпня знижується тариф на міжнародні перекази через "Приват24". Замість 2% доведеться платити лише 1%, але мінімальна комісія становить 50 гривень.

"Приват24". Фото: скрін youtube
"Приват24". Фото: скрін youtube

Втім, надсилати перекази на вигідніших умовах можна буде протягом кількох місяців. Знижка припинить діяти після 15 лютого 2025 року.

"З 15 серпня 2024 до 15 лютого 2025 року тарифи на міжнародні перекази у Приват24 з валютних карток Приватбанку на закордонні картки всього світу знижено удвічі до 1% замість 2%", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів Курс долара кине у розпач: вже затвердили Українців обвішують навіть під під'їздом: три "базарні" методи обману Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Показати ще

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

У фінустанові нагадали, що відправити переказ із картки "Привату" на закордонну картку можна через "Приват24" у меню "Переклад на картку".

"Для цього виберіть з шаблону або заповніть дані закордонної картки, зазначте суму переказу та підтвердити операцію", - поінформували у банку.

Також у "Приват24" можна відкрити Digital-карту для купівлі та переказу валюти.

Раніше портал Знай повідомляв, термінали ПриватБанку не розпізнають купюри: клієнти втрачають тисячі гривень.

Також наш портал інформував, проблеми з оплатою комуналки через ПриватБанк: клієнти скаржаться на зникнення платежів.

Крім того, ми писали, ПриватБанк блокує рахунки без попереджень та пояснень: у "чорному списку" може опинитися будь-хто.