У Тернополі двох місцевих лікарів будуть судити за невиконання своїх професійних обов'язків, внаслідок яких загинула дитина. Про це повідомляє прес-служба Прокуратури Тернопільської області в Facebook.

У Тернополі під суд підуть двоє лікарів, яких звинуватили у непрофесійному виконанні обов'язків / скріншот з відео ТСН

Повідомляється, що в червні 2018 року дитини доставила бригада Тернопільської станції екстреної (швидкої) медичної допомоги в місцеву лікарню, проте із-за несвоєчасного встановлення діагнозу і неправильного лікування з самого початку дитина померла. У Прокуратурі Тернопільської області повідомили, що по даній справі на двох лікарів було заведено кримінальне розслідування, яке станом на травень 2020 року було завершено.

Тернопільської місцевою прокуратурою направлено до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 140 КК України (неналежне виконання професійних обов'язків медичним працівником) стосовно двох лікарів одного з медичних закладів Тернополя, - повідомляє прес-служба Прокуратури.

За станом на сьогоднішній день справу було передано в суд на розгляд. Згідно санкції ч. 2 ст. 140 КК України передбачено покарання у вигляді тюремного ув'язнення строком до 5 років із забороною обіймати певні посади до 3 років.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Двох лікарів медичного закладу м.Тернополя судитимуть за неналежне виконання своїх професійних обов’язків, що призвело...

Geplaatst door Прокуратура Тернопільської області op Donderdag 14 mei 2020

Нагадаємо, раніше у Харкові неадекватний чоловік накинувся на бригаду швидкої допомоги.
Як повідомляв портал Знай.иа у Київській області бездомні собаки напали на дитину.
Також Знай.иа писав, що у Львові в черзі на маршрутку загинув чоловік.