Тернополі по вулиці Замонастириській сталася аварія, в результаті якої постраждали люди. Про це повідомляє Національна поліція Тернопільської області.

Повідомляється, що у неділю, 17 травня близько 21:00 по вулиці Замонастириській сталося ДТП за участю автомобілів Kia Sportage і Opel Astra. Прибулі на місце події співробітники поліції з'ясували, що водій KIA не впорався з керуванням, внаслідок чого виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з автомобілем Opel. Пасажири обох автомобілів отримали тілесні травми.

У ході з'ясування обставин співробітники поліції виявили, що водій Kia перебував у стані алкогольного сп'яніння. Коли правоохоронці запропонували винуватцю ДТП пройти тест на наявність алкоголю в крові за допомогою алкотестера Драгер на місці події або в найближчій лікарні, чоловік почав поводитися неадекватно, використовувати нецензурну лексику і погрожувати поліції фізичною розправою. Пізніше на місце ДТП прибув друг горе-водія, який також перебував у стані алкогольного сп'яніння. За підсумком, співробітники поліції затримали "героїв" і відвезли їх до найближчого відділку.

У Тернополі п'яний водій KIA не впорався з керуванням і протаранив автомобіль / фото: Національна поліція Тернопільської області Facebook

В ході медичної експертизи з'ясувалося, що у водія KIA в крові містилося 1,07 проміле алкоголю, що значно перевищує норму. Правоохоронці завели на водія протокол відповідно до ч. 1 ст. 130 (керування транспортним засобом в стані алкогольного сп'яніння) КУпАП та за ст. 173 (дрібне хуліганство).

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Geplaatst door Патрульна поліція Тернопільської області op Maandag 18 mei 2020

Нагадаємо, раніше в Запоріжжі померла дівчина, яку збили на пішохідному переході.
Як повідомляв портал Знай.иа, на Київщині сталося жахливе ДТП, автомобіль “ВАЗ” влетів у дерево.
Також Знай.иа писав, що у Києві чоловік, перебуваючи в неадекватному стані, влаштував ДТП і намагався втекти з місця злочину.