У Тернополі міська влада продовжують прикрашати місто. На Тенопольском ставі з'явилася нова кована фігура у вигляді серця. Її доповнила композиції «Калина». Пізніше обидві конструкції прикрасять горщиками з квітами.

«Працівники комунального підприємства «Об'єднання парків культури і відпочинку м. Тернопіль »встановлювати подібні елементи і в інших парках міста. Зокрема: в парку Національного відродження на алеї від пам'ятника «Літак» до фонтану встановлено три Арки і «Серце» у фонтани », - повідомили в мерії.

Планується прикраса не лише перелічених у заяві місць відпочинку жителів міста. Також у мерії зазначили, що вони хочуть встановити 8 нових металевих конструкцій в парку Топільче. Нові конструкції призначені для вертикального озеленення. В інших парках будуть розміщені додатково різноманітні підвісні і стаціонарні установки для розміщення в них горщиків з квітами – габіони з квітами і горщики з квітами на опорах.

Парк в Тернополі і нові конструкції для озеленення Фото: Тернополяни

Крім того, у мерії зазначили, що при сприятливій погоді вертикальні конструкції озеленять протягом найближчих 10-14 днів.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Обладнання парків і площ переросло в підозра в корупції в Харкові. Там мер Кернес вирішив підготуватися до новорічних свят за 1 млн грн. Громадськість запідозрила корупцію. За нечувані гроші купують годинники, ліхтарі, гірлянди та інші конструкції.

сама Природа прикрашає Україну і створює місця, на які варто подивитися. Унікальні острови, річки та каньйони з пустелями є на території нашої країни. Ці місця повинні бути на кожній туристичній карті.

Нагадаємо, Знай писав, що мер Харкова Кернес розійшовся не на жарт і хоче витратити мільйон на новорічні ліхтарики.

Знай писав, що в мережі показали унікальні природні краси України.

Нещодавно Знай передавав, що мер Дніпра Філатов показав українцям, як треба садити навесні.