У Тернопільській області фермери збираються обприскувати поля хімікатами. Про це стало відомо з повідомлення СГ ТОВ «Новосілка», пишуть Тернополяни.

В повідомленні фермерського господарства йдеться, що протягом трьох днів будуть обробляти поля від шкідників хіміками. Період обробки розтягнеться до 20 травня включно.

Фермери розповіли, що будуть обробляти посіви озимого ріпаку фунгіцидами та інсектицидами. Роботи будуть проводитися в нічний і вечірній час. Обробка буде здійснюватися на посівних площах "Малинник", "Пішаки", "Білий камінь". Всього планується обробити 160 гектарів посівних площ.

Обробка полів на Тернопільщині Фото: скріншот

Варто відзначити, що обробка полів хімікатами – не рідкісне явище. Фермери обприскують свої посіви, захищаючи від комах і шкідників, а гинуть бджоли. Тому на протязі декількох років бджолярі вимагають заборонити для обробки речовини, що гублять бджіл.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

До всього іншого торішні старання фермерів пішли прахом, так як в Україні весна пройшла під великим замком карантину. Закриті ринки призвели до того, що багато фермерів розорилися. Під Києвом виявили одного з таких збанкрутілих фермерів. Чоловік просто викинув овочі на путівець псуватися, так як вони нікому не були потрібні. Гори моркви зняли на відео і опублікували в соціальних мережах.

Нагадаємо, Знай писав, що збанкрутілий фермер викинув тонни моркви під Києвом.

Знай повідомляв, що фермери влаштували пилову завісу водіям.

Нещодавно Знай передавав, що українці можуть отримати землю безкоштовно.