У понеділок, 18 травня співробітники Управління по розкриттю злочинів, вчинених стосовно поліцейських Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції, під процесуальним керівництвом Тернопільської міської прокуратури затримали 45-річного чоловіка у Києві. Про це повідомили в прес-службі Національної поліції України.

Суд міста Тернопіль дав дозвіл на затримання злочинця та взяття його під варту, а також доставку до зали суду.

Повідомляється, що ще в 2016 році в поліцію Тернополя були доставлені кілька повідомлень про отримання майна шахрайським шляхом громадянином, який представлявся співробітником поліції

Жертвами злочинця здебільшого були підлітки і діти. Чоловік знаходив їх у парках, підходив до них і показував корінець з логотипом "поліція". Після цього він стверджував, що поруч була скоєна крадіжка телефону або аксесуарів, як у підлітків, і під цим приводом вилучав їх.

Використовуючи дану схему чоловік здійснив понад 10 злочинів.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Ще восени 2016 року співробітники поліції Тернополя почали слідство щодо скоєних злочинів. Після чого оголосили про підозру фігуранту. Однак чоловік проігнорував прохання слідчих з'явитися у відділення після чого його було оголошено в розшук.

Чоловіка звинувачують у порушенні ч. 2 статті 190 КК України, згідно якої йому загрожує покарання від штрафу до трьох років тюремного ув'язнення.

Нагадаємо, раніше у Львові банда хуліганів влаштувала поліцейським веселий вечір.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Дніпрі спіймали підозрюваного у вбивстві 12-річного хлопчика.

Також Знай.иа" писав, що у Києві жінка вкрала зубну пасту в супермаркеті.