Сирні млинці, так і млинці взагалі – улюблені ласощі українців. Існує величезна кількість рецептів їх приготування, які допоможуть задовольнити самий вишуканий смак. Як кажуть, досконалості немає меж, тож Знай пропонує спробувати сирні млинці з ароматною весняною зеленню.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяДля приготування цього шедевра кулінарії знадобляться яйця, борошно, зелень, молоко, сир. Тісто при замішуванні повинно вийти трохи рідшим, ніж на оладки і трохи густішим, ніж на традиційні млинці.
Отже, для приготування потрібно взяти:
- сир (творог) – 200 г;
- молоко – 150 мл;
- яйця – 3 штуки;
- борошно (можна цільнозернове) – 6 столових ложок;
- зелень – кріп, петрушка, цибуля – 3 столових ложки;
- сіль – щіпка.
Спосіб приготування
Зелень потрібно попередньо дрібно пошинкувати, щоб вона була готова до додавання в тісто. Далі в хід йде сир, в нього додається молоко і борошно. Вся маса добре вимішується, щоб не було грудок. Далі додаються три яйця, які також втручаються в масу. В кінці додається зелень.
Після цього тісто з допомогою ополовника виливається порційно на гарячу сковороду. Млинці випікаються з двох сторін. Коли вони готові, їх можна змастити розтопленим вершковим маслом.
Нагадаємо Знай писав, що в мережі з'явився рецепт приготування домашньої печінкової ковбаси.
Також Знай повідомляв, як приготувати легендарне печиво "Мадлен".
Нещодавно Знай передавал, що з'явився простий рецепт приготування риби в банці.