Пенсіонерка з села Бурдяковцы Тернопільської області позбулася накопичень. Інцидент стався серед білого дня і не без допомоги самої постраждалої. Про це повідомляє ГУ Нацполиции Тернопільської області.

Як з'ясувалося, жінка, йдучи з будинку залишила ключ від вхідних дверей банку біля дверей. Коли вона повернулася через кілька годин, то виявила, що в будинку побували неждані гості. З криївки, який жінка обладнала в електричній печі зникли всі її накопичення.

Мешканка села викликала поліцію і розповіла правоохоронцям, що 6000 грн були заховані в несправної електричній печі. Зловмисники знайшли накопичення і там, але найголовніше, що вони після себе чемно закрили двері і поклали ключ наместо. На даний момент поліція встановлює всі обставини цього інциденту.

Також правоохоронці попередили про те, що грабіжники знають про всіх місцях, де можуть бути заховані ключі, гроші, цінності, ювелірні прикраси. Місця під килимком біля дверей, під підвіконням вже відомі зловмисникам, тому ключі завжди треба забирати з собою. Також поліцейські попросили молодих жителів регіону поговорити зі своїми батьками і пояснити їм, що навіть у селі, виходячи на кілька хвилин або кілька годин потрібно забирати ключі з собою і закривати двері на всі замки.

Далі правоохоронці звернули увагу на те, що грабіжники знають про всіх можливих місцях, де можуть ховати гроші в хаті – під матрацами, у крупах і чаях, у шафах і печах. Тому туди вони йдуть шукати в першу чергу. Тому в будинок і квартиру не можна пускати нікого, навіть тих, хто просить допомоги, пропонує зняти порчу або продає щось.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що в Тернополі идущт причину мору риби в ставку в центрі міста.

Знай повідомляв, що на Тернопільщині не буде міжобласного транспортного сполучення.

Нещодавно Знай передавав, що тернопільських поліцейських засудять за перевищення повноважень.