Ослаблення карантину дало зелений сигнал до пересування людей по районах Тернопільської області. Відкрилися автостанції і народ хлинув по своїх справах, забувши про хвороби і небезпеки.

У мережі з'явилися фото того, як жителі Тернопільщини забули про все і кинулися на ринки і на автобусні станції, а деякі забули навіть одягнути маску.

Один з місцевих активістів показав, як у Бережанах люди наплювали на застереження влади та прохання не виходити без потреби з дому. Андрій Гудзиляк сфотографував бережанський ринок, на якому вже натовпу людей. Він написав, що це послаблення карантину по-бережански. В коментарях йому відповіли, що люди вийшли з карантину офіційно і не будуть сидіти вдома, людей випустили на волю.

Ринок в Бережанах після карантину Фото: Андрій Гудзиляк Facebook

Нещодавно прем'єр-міністр Шмигаль розповів, що карантин продовжено до 22 червня, але до цього дня в країні буде діяти адаптивний карантин. Деякі регіони вже зняли велику частину обмежень і запустили громадський транспорт, а деякі ще перебувають на жорстких умовах обмежень. Тільки 11 областей нашої країни залишилися в колишніх умовах, а решта вже отримали істотні послаблення. Жителі Тернопільщини дуже різко відреагували на такі новини і заявили, що не збираються сидіти вдома.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Після цього мер Тернополя Надал розповів жителям міста, коли і як запрацює громадський транспорт після карантину. Як з'ясувалося, колишній режим роботи транспорт отримає лише з 25 травня.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що жителі Тернополя висловилися з приводу перспективи сидіти вдома ще до 22 червня.

Знай писав, що ме Надал розповів, коли в Тернополі запрацює громадський транспорт.

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині відновлено міжміські перевезення.