Послаблення карантину на Тернопільщині призвело до того, що люди вийшли на вулиці міст і відправилися по своїх справах. Більшість жителів області вийшли на роботу, тому після відкриття громадського транспорту вирішили нею скористатися. Однак ситуація обернулася скандалом.

Водій маршрутки в Тернополі вигнав більшу частину пасажирів з салону і погодився везти тільки медиків. Про цю ситуацію розповіли тернополяни в Facebook.

Вадим Витомский написав, що дуже обурений ситуацією, коли водій маршрутки дозволив собі вигнати з транспортного засобу всіх, хто не працює в лікарнях. При цьому він зазначив, що присутні медики погодилися з водієм і почали виганяти інших пасажирів криками про те, що вони спізнюються на роботу, деякі навіть підганяли.

Далі чоловік попросив пояснити, що відбувається в місті, як людям інших професій добиратися до роботи. Витомский запитав, що це за нахабство і зарахування інших жителів міста у категорію другого сорту. Потім він зажадав від влади пустити більше маршруток і автобусів, а не парки відкривати.

Пост тернополянина у соцмережі Фото: скріншот

Популярні новини зараз
Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Дуже сильно обурила сьогоднішня ранкова ситуація. Зранку на зупинці вул.Вишнівецька шофер висадив з маршрутки усіх, хто не працює в медицині. Зокрема, листоношу, яка доставляє не лише пошту, а й пенсії, а медики собі кричать: “Скоріше виходьте, тому що ми спізнимось на роботу!” Поясніть, що відбувається і як людям інших професій добиратись на роботу? Вони що, не люди? Що за нахабство! Краще б пустили більше маршруток, ніж дозволяти прогулянки в парках! Люди, одумайтесь, це просто жах!!!"

Варто відзначити, що на Тернопільщині 25 травня відновлено транспортне сполучення між містами і селами одного району. Міжрайонні перевезення поки під забороною. Також у Тернополі відновив рух міський транспорт.

Рішення про відновлення роботи транспорту прийняла регіональна комісія з надзвичайних ситуацій у відповідності з вимогами Кабміну і постановами, які були опубліковані нещодавно.

У Тернополі дорослі чоловіки накинулися на підлітків, які дозволили собі палити і гуляти біля багатоповерхового будинку. Чоловіка побили школярів після того, як один з них зухвало відповів на зауваження місцевої жительки.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що на тернопільщині відновлено пасажирські перевезення.

Знай писав, що в Тернополі дорослі чоловіки накинулися з кулаками на школярів.

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині готуються прийняти міжнародні змагання з веслування.