Тернопіль повернувся до докарантинному ритму життя. З сьогоднішнього дня на вулицях міста з'явилися автобуси і тролейбуси. В результаті цього на дорогах утворилися тягучки і затори. Про це пише 0352.

26 травня в пробках стояв ділянку дороги від костелу на перехресті вулиці Степана Бандери до зупинки в центрі міста. Також зупинилися у заторах і машини, які рухаються від «Шостого магазину» в центр міста. В районі Облдержадміністрації також транспорт застряг і зупинився.

Городяни скаржаться, що 30-40 хвилин стоять на одному місці і не можуть дістатися до місця призначення вчасно. В заторах застряг весь транспорт – комунальний та приватний.

Тернопіль після карантину став у заторах Фото: соцмережі

за Причиною таких пробок по всьому місту може бути повне відновлення роботи комунального транспорту і маршрутних таксі, які виїхали на вулиці міста з 25 травня після двомісячної перерви.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Варто нагадати, що протягом карантину тернополяни страждали від відсутності транспорту, щоб дістатися на роботу. Один з водіїв маршрутних таксі вирішив показати свою важливість і цинічно поставився до пасажирів. Він вигнав усіх, хто не працює в лікарнях міста на вулицю. Люди обурилися таким станом справ, так як їм теж потрібно добиратися до місця роботи. В результаті соцмережі вибухнули обуренням.

Після зняття деяких обмежень у Тернополі городяни забули про небезпеку і хлинули орди на ринки. У соцмережах з'явилися фото, як тернополяни дотримуються вимоги влади в громадських місцях. З'ясувалося, що до свідомості громадян дуже далеко.

Нагадаємо, Знай.иа писав, що в Тернополі водій маршрутки вигнав всіх на вулицю і поїхав з обраними.

Знай.иа повідомляв, що на Тернопільщині натовп забула про карантин, відстані і масках і ринула на ринок.

Нещодавно Знай.иа передавав, що на Тернопільщині, незважаючи на карантин готуються прийняти міжнародні змагання з веслування.