В Тернополі ледь не загинув 15-річний юнак. Молодий чоловік, перебуваючи на території депо отримав потужний удар електрикою. Інцидент стався на залізничному депо «Пасажирське вагонне ДЕПО Тернопіль».

У поліції повідомили, що юнак пробрався на територію підприємства 25 травня ввечері. О 18 годині стався нещасний випадок. Після цього швидка допомога госпіталізувала молодої людини в Тернопільську обласну дитячу клінічну лікарню.

Юнак отримав удар струмом і травми Фото: скріншот

За попередніми даними юнак перебував на вулиці Бродівської, 50. Причини отримання удару струмом невідомі, лікарів викликали його батьки. Хлопчик не зміг розповісти, де і як він отримав серйозну травму, так як перебував в шоковому стані.

Лікарі дитячої обласної лікарні розповіли, що він перебуває у важкому стані і отримав опіки 30% тіла. Йому провели одну операцію і будуть робити ще одну найближчим часом. У юнака виявлені травми, відповідні травм при отриманні удару струмом.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Варто відзначити, що Тернопільщина здригнулася від звістки про вбивство іноземного студента. Эритье Кайембе приїхав з Конго, щоб отримати вищу освіту в Україні і тут знайшов свою смерть від рук неповнолітньої українки, яку обґрунтовано підозрюють поліцейські. З'явилася інформація про підозрюваної. Дівчина виявилася вже знайомої поліції. Вона вже потрапляла в халепу і отримала прощення за хуліганство в компанії іноземних студентів. Зараз же стало відомо, що вона «балувалася» клофеліном і прагнула жити дорослим життям. Її часто бачили в компаніях людей на багато старших її самої.

Нагадаємо, Знай.иа писав, що тернопільські журналісти з'ясували, ким є підозрювана у вбивстві студента з Конго.

Знай.иа повідомляв, що в Тернополі покінчив життя самогубством чемпіон з бодібілдингу 26-річний чоловік.

Нещодавно Знай.иа передавав, що на Тернопільщині суд оштрафував жінку за напад на рідну матір.