Мешканці Тернопільської області показали всю красу природи в кінці весни. На цей раз в небі після дощу з'явилася веселка. У соціальній мережі фотографією поділилася мешканка Кременецького району. Вона зафіксувала яскраву і правильну веселку.

Веселка на Тернопільщині Фото: соцмережі

Капінос Наталія сфотографувала диво природи і виклала в мережу, а користувачі висловили захоплення. Також користувачі доповнили картину своїми фото, на яких видно веселки.

У коментарях користувачі помріяли про можливості переходу з цього яскравого мосту в місцевість, де так гарно.

Веселка на Тернопільщині Фото: соцмережі

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Поки в області фотографують веселки, в самому Тернополі радіють відкриття культової піцерії «Стара піцерія». Заклад вийшло з карантину і тепер приймає відвідувачів. Його історія настільки цікава і давня, що відвідуванням закладу «Ревізором» Миколою Тищенко – лише верхівка айсберга. У мережі вже розповіли про те, що тут можна поїсти ситно, смачно і недорого.

Після завершення періоду декларування доходів фізичних осіб, виявилося, що на Тернопільщині з'явилося 25 мільйонерів. Ці люди отримали доходи від різних сфер діяльності, а також у вигляді спадщини та задекларували цей факт. Завдяки цьому бюджет області і країни поповниться значною сумою податків.

Відома всьому світу журналістка і колишня мешканка Тернопільщини Мирослава Гонгадзе розповіла, як пройшла шлях довжиною в 30 років і виявилася в США з немислимим кар'єрним злетом.

Нагадаємо, Знай.иа писав, що в Тернополі відкрився відомий в місті ресторан.

Знай.иа повідомляв, що Тернопільщина розжилася новими мільйонерами, звідки гроші.

Нещодавно Знай.иа передавав, що Мирослава Гонгадзе розповіла, як дійшла з Бережан до США і Гарварду.