З'явилася нова інформація про самопочуття молодого тернополянина Олександра Кулика, який на початку травня таємничо зник у Франції. Молодий чоловік опинився в лікарні в сусідній провінції невідомим чином.

Зараз в групі «Прогресивні українці у Франції» з'явився пост про стан молодої людини. Його опублікувала адміністратор групи користувачка під ніком Lubov BO. Вона написала, що цього хлопця шукала вся громада українців півтора тижня по всій Франції. Він знайшовся на її день народження.

Жінка зазначила, що такий збіг не випадково. Вона розповіла, що тоді провела півдня з рідними Олександра в госпіталі, де юнак опинився після травми голови. Вона розповіла, що такий випадок змусив її замислитися про те, що чужих дітей не буває, а також про те, що в житті головне здоров'я всіх рідних і близьких, а у домі панували мир і любов. Тому вона продовжує допомагати Олександру і його рідним.

Олександр Кулик подякував всіх українців з госпіталю Фото: скріншот

Любов написала, що Олександр передав великі привіти всім, хто допомагав і підтримував його і його сім'ю в скрутну хвилину. Також він сказав, що в подальшому планує допомагати тим, хто опинився в біді.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Варто нагадати, що Олександр Кулик зник на початку травня, коли вийшов у магазин за хлібом. Молодий чоловік таємничо зник, а рідні звернулися в поліцію і перевіряли всі можливі місця, де міг перебувати хлопець. Пізніше його знайшли в лікарні із закритою черепно-мозковою травмою і амнезією.

Нагадаємо, Знай.иа писав, що у Франції зник тернополянин Олександр Кулик.

Знай.иа повідомляв, що у Франції знайшли Олександра Кулика з травмою голови в госпіталі.

Нещодавно Знай.иа передавав, що в Тернополі зник за дивних обставин колишній військовий.