Лікарня в Бережанах знаходиться в жахливому стані. Про це розповіли у виданні "Файне місто", посилаючись на повідомлення місцевої мешканки в соцмережі Facebook.

Дівчина розповіла, що хотіла почекати черзі в холі, але її вигнали через санстанцію і вона з хворою ногою чекала в жахливих умовах.

Перш за все вона зазначила жахливий стан входу в хірургію з боку подвір'я .

"Наша лікарня, вхід в хірургію з боку подвір'я лікарні. На 5 фото, хвилину після зйомки, прямо перед дверима впав смачненький шматок штукатурки. Лікарня діюча, на фото вхід в хірургію, сьогодні там стояла в очікуванні лікаря. Повна антисанітарія" - написала дівчина.

У повідомленні вона додала фото, на яких можна помітити, що лікарня більше схожа на занедбану будівлю. На стінах опала фарба та штукатурка, а сходинки нерівні і затерті.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Фото Бережанської ЦРЛ: портал Файне місто

Головний лікар Бережанської РЦБ Василь Вриднык звернув увагу на це повідомлення і дав коментарі журналістам видання.

Він повідомив, що фотографії реальні і це дійсно Бержанская РЦБ. Однак, за його словами, на фото зображений лише "чорний" вхід, який відкривають дуже рідко. У даний момент ним інколи користуються через пандемію, щоб не ризикувати здоров'ям інших пацієнтів.

Також глава лікарні додав, що незабаром будівлю повністю відремонтують.

"Незабаром буде проведена реконструкція і добудова закладу, передбачається також оновлення обладнання. Якщо б жінка підійшла з цим питанням до мене, я б пояснив, що ремонт запланований і він відбудеться", - сказав Василь Вридник.

Фото Бережанської ЦРЛ: портал Файне місто

Нагадаємо, раніше жахливі кадри з харківської лікарні наробили галасу в мережі.

Як повідомляв портал "Знай.uа" у Львові можуть знову закрити людей вдома.

Також "Знай.uа" повідомляв, що медики Харкова тримаються з останніх сил.