На Тернопільщині любителі екстриму влаштували гонки зовсім не думаючи про місцевих жителів. Про це розповіла користувачка Facebook Juli Volodymyrivna.

Інцидент стався в населеному пункті Ланівці, Тернопільської області. Водій автомобіля BMW влаштував перегони з водієм спортивного мотоцикла і привернув увагу місцевих жителів.

Дівчина повідомила, що все, що відбувалося, було схоже на події якогось фільму.

"Люди, схаменіться. Тільки що спостерігала картину, таке відчуття, як з якогось фільму про гонки. Чорне BMW (наскільки я не помиляюся) і спортивний мотоцикл їхали на дуже великій швидкості, можна подумати, що організували собі гонку, хто швидше" - написала Юлія.

Дівчина обурилася такою поведінкою водіїв. Вона зазначила, що на дорогу можуть вибігти діти, адже "гонки" проводяться в житловому кварталі.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Про що ви взагалі думаєте, коли їдете на такій швидкості? Ви літаєте" біля багатоповерхівок і приватних будинків, де в будь-який момент може вибігти дитина і хто буде за це відповідати? Вам все одно, а батькам і рідним горе на все життя." - висловилася дівчина в повідомленні.

У публікації дівчина додала відео, на якому можна помітити, як спортивний мотоцикл проїжджає по дорозі на великій швидкості. Автомобіль зняти вона не встигла.

Нагадаємо, раніше у Києві автомобіль влетів у зупинку з людьми.

Як повідомляв портал "Знай.uа" в Дніпрі Жигуль протаранив Bentley

Також "Знай.uа" повідомляв, що в Запоріжжі пенсіонерку ледь не розчавили в маршрутці.