На Тернопільщині станом на 2 червня борються з COVID-19 6 осіб. Три людини – жителі Тернополя. Ще 4 людини чекають результатів аналізів, з підозрою на коронавірус їх госпіталізували і ізолювали. Стан пацієнтів середньої тяжкості, але підключені до апаратів ШВЛ немає.

Ще пацієнти з коронавірусом лікуються в дитячій міській лікарні Тернополя. Троє дітей проходять симптоматичне лікування. Їх стан оцінюється медиками як середньої тяжкості. Одна дитина перебуває в реанімації основного захворювання. За останню добу в Тернополі зняли три підозри.

У Тернополі з'явилися нові заражені COVID-19 Фото: скріншот

Крім того, 2 червня в тернопільській лікарні №3 на обсервації знаходилися 3 людини. Загалом з початку епідемії в Тернополі захворіли 118 осіб. 89 тернополян одужали.

За станом на 2 червня коронавірус виявили та підтвердили за допомогою ПЛР-тестування у 1 медичного працівника. Ще 3 випадки зараження були виявлені у людей, які вже контактували з хворими родичами. Всі вони лікуються в домашніх умовах.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Варто відзначити, що в Україні відкрилися дитячі садки. Медсестер змусили міряти всім дітям температуру, а також заборонили використовувати рушники та м'які іграшки. Аналогічна ситуація, судячи з усього, чекає і школярів у вересні. Депутати від "Слуги народу" вже заявили про те, що заняття в школах видозміняться. Цілком можливо вони будуть частково дистанційними, а частково в очній формі.

Нагадаємо, Знай писав, що в Тернополі збираються провести випускний бал для старшокласників.

Знай повідомляв, що на Тернопільщині чоловік помер, а вдова звинувачує лікарів у халатності.

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині у священика діагностували коронавірус, який його і вбив.