Розборки між молодими людьми на Тернопільщині закінчилися проламаним черепом і ще більш серйозними травмами. Наприкінці травня у селі Гнильчому стався інцидент, який тепер розслідує поліція.

У лікарні перебувають двоє хлопців 17-річний Євген та його 22-річний друг Володимир. На них пізньої вночі напала компанія молодиків із сусіднього села. Останні викликали їх поговорити. Проблемою стало відвідування їх села якимсь хлопцем з села Яблунівка. Цей молодий чоловік привіз з собою компанію, яка завдала травми двом хлопцям.

Постраждалий Євген після другої операції Фото: скріншот

Як з'ясувалося били бітами або дерев'яними палицями. Про подію розповів один з тих, хто опинився в епіцентрі подій і зміг отримати мінімум пошкоджень Петро. Молодий чоловік показав кореспондентам Свідка, хто і де чекав команди, а так само, як все відбувалося.

Петро зазначив, що після того, як молодики налетіли з ударами, а потім втекли на машинах, вони стали відходити від ударів і шукати друзів. 17-річного Євгена знайшли у траві біля кущів із закривавленою головою та обличчям. Він прийшов в себе і сказав, що не відчуває рук і ніг. Молодої людини та інших травмованих привезли в лікарню.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Медики вже провели 2 операції на черепі Євгенія. Вони дістали осколки кісток, які тиснули на мозок і перешкоджали рухової функції правої частини тіла хлопця. Його тітка розповіла, що у молодої людини в черепі залишилася дірка, яку будуть закривати пластиною.

Сам Євген розповів, що його били дві людини, а тікати було нікуди, так як вони наносили удари з двох сторін.

Поліція вже затримала 22-річного Володимира з сусіднього села Яблунівка. Він знаходиться в СІЗО за рішенням суду і йому загрожує до 8 років позбавлення волі. Рідні потерпілих хочуть, щоб покарання понесли всі учасники нападу, а не тільки організатор.

Речник ГУ Нацполиции в Тернопільській області Сергій Крета розповів, що в компанії нападників було 10-12 чоловік, але саме цим двом постраждалим наносив удари затриманий Володимир.

Нагадаємо, Знай писав, що в Запоріжжі орудує банда, яка дарує життя у обен на гроші.

Знай повідомляв, що в Києві побилися дівчата-підлітки з-за хлопчиків.

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині машина і мотоцикл влаштували дикі гонки.