На Тернопільщині бджоли покусали свого власника до напівсмерті. В реанімаційне відділення Козовской районної лікарні поступив чоловік з алергічною реакцією «анафілактичний шок від укусів комах». Про це пишуть Тернополяни.

Інцидент стався в селі Козивка Козівського району. Чоловік отримав множинні укуси бджіл під час господарських робіт на власній пасіці. На даний момент медикам вдалося стабілізувати стан пасічника і він йде на поправку.

Варто відзначити, що це не єдиний випадок, коли бджоли та інші комахи агресивно ведуть себе по відношенню до людини. Нещодавно на Львівщині чоловік загинув через атаки агресивних шершнів. Множинні укуси призвели до задухи і зупинці серця потерпілого. Як виявилося чоловік потривожив гніздо комах, що і стало причиною атаки.

Бджоли покусали і довели до реанімації Фото: скріншот

У Харкові не так давно бджоли атакували чоловіка в Харкові. Рій бджіл покусав його до смерті. Бджолина отрута виявився смертельним для людини і лікарі лише констатували зупинку серця. Інцидент стався в місті на авторинку «Лиск».

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Дивний випадок стався і в Москві. Там бджоли напали на дітей під час прогулянки дитячого садка. Відразу три дошкільних заклади поскаржилися на атаки комах.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що шершні до смерті закусали чоловіка у Львівській області.

Знай писав, що в Харкові чоловік загинув внаслідок нападу цілого рою бджіл.

Нещодавно Знай передавав, що в Москві бджоли атакували відразу три дитячих садка.