На Тернопільщині у селищі міського типу Залізці місцеві жителі обурені якістю води і роботою місцевого водоканалу. Проблема більш, ніж серйозна адже на асфальт виливаються тонни води, а люди отримують квитанції з боргами.

Місцевий житель Василь Павлищук показав, як по асфальту вже півроку тече ціла річка, а ремонтні бригади водоканалу нічого не роблять. Така ситуація розгортається на вулиці Адама Міцкевича. Чоловік підкреслив, що вже півроку ніхто не думає над вирішенням проблеми.

Варто відзначити, що Тернопільщина «радує» місцевих жителів і туристів не тільки якістю води, але і дорогами. Так нещодавно мешканець села Касперівці показав, які у них в населеному пункті дороги відразу після ремонту на гроші сільради. Чоловік зняв кілька відео, на яких видно місячні кратери в асфальті і величезні калюжі в них. Така ситуація по всьому селу від околиць до центру.

На Тернопільщині прорвало трубу Фото: скріншот

Також Тернопільщина стала заручником старих мостів, як і на Дніпропетровщині там обвалився міст під важкою фурою. Машина опинилася у воді. Фото з місця аварії нагадують знімки аварії під Дніпром. Опори мосту залишились цілими, а ось дорожнє полотно не витримало ваги вантажної машини і впали.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нещодавно на Тернопільщині робітники одного з заводів з виробництва цукру стали жертвами недотримання техніки безпеки. Двоє чоловіків опинилися під важкими мішками з цукром і отримали серйозні травми.

Нагадаємо, Знай писав, що під Тернополем показали розбиті дороги.

Знай повідомляв, що на Тернопільщині вантажівка проломив міст і впав у воду.

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині працівники цукрового заводу отримали травми.