У Тернопільській області обвалився міст і повторив долю Олексіївського моста в Дніпропетровській області. Про інцидент повідомили у Зборівському відділенні поліції і навіть показали фото з місця події.

Міст обвалився не самостійно, в цьому йому допоміг місцевий житель, який їхав через нього на вантажівці. Обвал конструкцій стався 6 червня через те, що місцевий житель вирішив скоротити шлях між селами і на навантаженому вантажівці проїхати по старому мосту.

Вантажівка звалився в річку Фото: Нацполиция

Біля села Вертелка Зборівського району Тернопільської області дорожнє полотно не витримало ваги вантажівки і обвалилося. Кузов машини майже весь пішов вниз, а кабіна зависла на залишках перекриття між опорами.

Як з'ясувалося, в кузові вантажівки було 8 тонн піску. Чоловік розповів, що не знав, що міст в аварійному стані, так як не жив ніколи в цих краях. Водієві також пощастило, що він встиг вибратися без травм з кабіни завислої машини.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Вантажівка впала в річку з-за зруйнованого мосту Фото: Нацполиция

Пізніше до місця події підігнали підйомний кран, щоб витягнути ЗІЛ. Процес проходив під наглядом співробітників ДСНС, так як вантажівка оснащений балонами з газом, які отримали ушкодження при падінні машини.

Поліцейські оформили протокол на водія вантажівки за статтею ст. 124 КУпАП (порушення правил дорожнього руху, які призвели до ДТП).

Варто відзначити, що в жалюгідному стані перебувають мости не тільки в регіонах нашої країни, але і в самому Києві. Так, нещодавно у Києві на Південному мосту відірвалася конструкція, що закриває деформаційний шов. Лист металу відірвався, а під ним показалися зіпсовані часом і вологою конструкції.

Нагадаємо, Знай писав, що на Південному мосту в Києві втомилася конструкція деформаційного шва.

Знай повідомляв, що під Дніпром вибух прогримів в житловому будинку.

Нещодавно Знай передавав, що в Дніпрі конструкції з будівництва будівлі впали на припарковані автомобілі.