На Тернопільщині прощаються з ветераном органів внутрішніх справ, який віддав 35 років свого життя роботі і захист закону. На 74 році життя помер ветеран поліції Анатолій Ненашко, пише Галас.

Особовий склад Головного управління Національної поліції Тернопільщини та члени ветеранської організації висловлюють співчуття близьким і рідним Анатолія Омеляновича Ненашко у зв'язку з його смертю.

Чоловік 35 років свого життя віддав службі в міліції, а потім у поліції. Він пройшов шлях від оперативника до начальника підрозділу. На пенсію пішов у 2003 році в званні полковника. На жаль, хвороба виявилася сильнішою.

Анатолій Ненашко Фото: Нацполиция

Варто нагадати, що днями в одній з лікарень Києва помер ветеран АТО і волонтер Віталій Панич. Чоловік відчув себе погано ще 29 травня, але лікарі не побачили підстав для госпіталізації. коли ситуація погіршилася дружина відвезла Віталія в платну клініку, де йому зробили всі можливі дослідження, але так і не виявили причини. Температура продовжувала триматися на високих позначках. Навіть тести на коронавірус і ПЛР-тестування показали двічі негативні результати. Чоловік помер від нез'ясованих причин.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Крім того, помер колишній ректор Львівського ветеринарного університету. Він вніс величезний внесок у розвиток Вузу і науки. Львівщина днями попрощається з ученим.

Нагадаємо, Знай писав, що в лікарні Києва помер ветеран АТО і волонтер Віталій Панич.

Знай повідомляв, що пішов із життя колишній ректор Львівського ветеринанрного університету.

Нещодавно Знай передавав, що на Львівщині молодий чоловік випав з вікна гуртожитку, тікаючи від батьків.