Історія про вбивство молодого студента з Конго в Тернополі вразила всю Україну. У мережі все більше з'являється інформації про підозрюваної неповнолітньої, яка опинилася в СІЗО. В черговий раз стало відомо, що вона не просто так спілкувалася з покійним Эритье Кайембе.

Як пише видання Тернопільська липа, Соломія зустрічалася з покійним чоловіком і навіть представила його своїм рідним. Однак відносини незабаром зіпсувалися і на зміну любові прийшло роздратування. Що сталося між молодими людьми тієї ночі невідомо. Однак стало відомо, що Соломія цікавилася містикою і окультними знаннями.

Друзі Эритье розповіли, що Соломія прийшла до нього 9 травня близько 23 години і пробула до 3 годин ночі, коли і сталася трагедія. Вони не знають і не розуміють, навіщо загиблий студент спілкувався з такою дівчиною, як підозрювана.

Підозрювана у вбивстві студента з Конго Соломія Фото: соцмережі

В її рідному селі люди по-різному говорять про неї. Одні повідомляють, що Соломія – добра і спокійна дівчина, а інші ж кажуть, що вона після смерті рідного батька відсторонилася від людей і стала дивною. Також місцеві жителі розповіли, що у неї є місце біля покинутого будинку, куди вона ходить і щось там бубонить. Повідомили, що там вона поставила хрест.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Варто відзначити, що в Тернополі вже відбулося засідання апеляційного суду, на якому розглядалося питання зміни запобіжного заходу Соломії. Її батьки і захист надали суду довідку про те, що у неї є психічне захворювання і їй необхідні ліки. Однак суд залишив Соломію під вартою.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в Тернополі пройшло засідання апеляційного суду, підозрювану хотіли зробити божевільною.

Знай писав, що в Харкові студенти постраждали під час обвалу стелі.

Нещодавно Знай передавав, що в молодове затримали українця, який скоїв вбивство 4 роки тому в Києві.