На Тернопільщині чоловік потонув під час купання у водоймі. 9 червня 33-річний чоловік пішов купатися та відпочивати на водойму в селі Малий Раковець. Через якийсь час місцеві жителі виявили в ставці його тіло. Про це повідомляє Голос.

На місце були викликані правоохоронці та рятувальники, які підтвердили смерть чоловіка і зайнялися оглядом тіла. За попередніми даними на тілі не виявлено слідів насильницької смерті. Після цього тіло померлого направили на судово-медичну експертизу.

Крім того, рятувальники ще раз нагадали жителям Тернопільщини, що в воді можна знаходитися в стані алкогольного сп'яніння, а також не можна забувати про обережність. Не можна залишати дітей без нагляду біля водойм.

Варто відзначити, що біда трапилася з молодим харків'янином, який вирішив у стані алкогольного сп'яніння скупатися. Чоловік потрапив під гвинт моторного човна і отримав травми. За його життя і здоров'я борються лікарі.

Крім того, на Тернопільщині вирішив втопитися вантажівка з піском. Машину не витримав старий міст і впав. В результаті автомобіль завис на уламках дорожнього покриття, а вантаж перекинувся у річку. Поліція з'ясувала, що водій не знав, що міст знаходиться в аварійному стані і вирішив проїхати по ньому.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що під Харковом чоловік потрапив під гвинт моторного човна.

Знай повідомляв, що на Тернопільщині міст обвалився під вагою вантажівки, машина опинилася в річці.

Нещодавно Знай передавав, що в Таїланді виявили тіло зниклої української журналістки.