На Тернопільщині розшукують молодого чоловіка, який страждає душевним захворюванням, який самовільно покинув психоневрологічний інтернат 4 червня. Він залишив Мельнице-Подільського інтернату, в якому проходив лікування і до цих пір його ніхто не бачив. Про це повідомляє Тернопіль наживо з посиланням на Нацполицию в Тернопільській області.

Бечко Микола Ігорович покинув територію інтернату увечері 4 червня і до сьогоднішнього дня про нього нічого невідомо. Його зріст 174 см, худорлява статура. Волосся прямі темного кольору. У день зникнення був одягнений у темний светр, джинси темно-синього кольору і капці чорного кольору.

Медики поставили йому діагноз помірна розумова відсталість. Поліція, медики та рідні просять допомогти знайти чоловіка.

Бечко Микола Ігорович Фото: Нацполиция Тернопільської області

Варто відзначити, що за останній час люди пропадали по всій Україні. Поліція просить допомогти знайти 16-річного молодика з Дніпра, який пішов із дому 27 травня і більше його не бачили. Батьки переживають за нього, поліція просить допомогти знайти дитину.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Крім того, у Тернополі зник повний чоловік 38 років. Він вийшов з дому 4 червня і більше не виходив на зв'язок з рідними. Поліція просить допомоги у пошуках, так як до сих пір невідомо його можливе місце знаходження.

крім цього, поліція шукає киянина, який зник 22 травня. Молодий чоловік вийшов з дому рано вранці і більше додому не повертався.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в Дніпрі розшукують 16-річного юнака.

Знай писав, що в Тернополі зник повний чоловік 38 років.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві поліція шукає чоловіка в зелених штанях.