На Тернопільщині суд розгляне справу, в якому звинувачуються дві людини, яких підозрюють у вербування жінок для сексуального рабства. Їм повідомили про підозру за статтею про торгівлю людьми. Про це пишуть Тернополяни з посиланням на прес-службу прокуратури Тернопільської області.

Як виявилося, протягом вересня-листопада 2017 року уродженка Рівненщини діяла на території Тернопільської області. Вона підшукувала незаможних жінок, яким пропонувала роботу за кордоном. Вона діяла з двома спільниками.

Спільники змогли завербувати одну мешканку Тернопільщини, у якої помер чоловік і на руках залишилася малолітня дитина. Жінку обманним шляхом примусили займатися наданням інтимних послуг на території Об'єднаних Арабських Еміратів. Спільники розповіли, що робота безпечна, а дохід просто захмарний. Також жертві розповіли, що вона зможе безперешкодно повернутися додому в будь-який час.

Суд Тернополя розгляне справу про торгівлі людьми Фото: скріншот

Крім того, спільники за три місяці своєї «роботи» змогли завербувати ще одну жінку, яка вимагала складної і дорогої операції і не мала постійного доходу.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Якщо першу жертву вони змогли переправити за кордон, то другу не встигли. Зараз зловмисникам загрожує від 5 до 12 років позбавлення волі, якщо їх провину доведуть.

Варто відзначити, що в Тернополі суд розглянув справу, по якій проходив чоловік, підозрюваний у зберіганні наркотиків. У нього ще в 2017 році знайшли заборонені речовини, але суд відпустив підозрюваного. Причина виявилася навіть смішний – миші з'їли «травичку» і залишили екскременти. Таке пояснення прокуратура надала суду.

Нагадаємо, Знай писав, що в Тернополі суд відпустив наркомана, доказ з'їли миші.

Знай повідомляв, що на Тернопільщині чоловіка покликали в гості і пограбували.

Нещодавно Знай передавав, що в Тернополі зник 38-річний чоловік.