Молодик накинувся на матір і вітчима ножем з-за грошей. Подружню пару госпіталізували з численними колото-різаними ранами обличчя, грудної клітини та рук. Все це відбулося на очах 15-річної доньки потерпілих. Дівчина не розгубилася і викликала поліцію і швидку.

Інцидент стався 10 червня. Молодий житель Тернополя прийшов до матері і вітчима. В ході розмови виник конфлікт, на ґрунті якого 26-річний тернополянин і почав бити ножем вітчима і матір.

Підозрюваний у нанесенні ножових поранень батькам Фото: скріншот відео Нацполиции

Заступник начальника Тернопільського відділення поліції Сергія Гнатюка інцидент стався в одній із квартир у багатоквартирному будинку по вулиці Малишка. Він також розповів, що 26-річний підозрюваний не один раз притягувався до відповідальності за зберігання наркотиків і дрібні крадіжки. Деякий час чоловік був на заробітках за кордоном. Однак повернувся у Тернопіль після того, як не зміг влаштуватися за кордоном.

У Тернополі він також відмовився шукати роботу. Це стало причиною частих сварок у родині. Під час останньої сварки молодик вихопив кишеньковий ніж і почав завдавати матері порізи. За неї вирішив заступитися вітчим, після цього підозрюваний завдав йому удари ножем. Після цього він втік, вискочив у вікно.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Подружжя госпіталізували в лікарню. Медики надали допомогу і розповіли, що чоловік знаходиться у важкому стані, а жінка – у стані середньої тяжкості. Підозрюваного затримали в під'їзді його будинку. Він зізнався у скоєному. Йому інкримінують частину 2 статті 15, пункт 1 частини 2 статті 115 КК україни - замах на умисне вбивство двох осіб. На даний момент вирішується питання про обрання запобіжного заходу і висунення підозри.

Нагадаємо, Знай писав, що на тернопільщині чоловік бігав з сокирою за односельцями.

Знай повідомляв, що на Тернопільщині вагітна жінка потрапила під колеса автомобіля.

Нещодавно Знай передавав, що в Таїланді знайшли тіло зниклої журналістки з Тернополя.