Шахрай збагатився за рахунок сім'ї важко хворої дитини. Він обманним шляхом виманив майже 64 тисячі гривень, призначених на проведення життєво необхідної операції, пише Липа.

Чоловікові зателефонували і представились працівником банку. Чоловік повідомив, що на його карту намагаються зарахувати певну суму коштів, але із-за збою в системі гроші не можуть бути зараховані на рахунок. Чоловік одразу ж почав допомагати лжесотруднику банку, так як на цю карту волонтери та родичі збирали гроші для його онука, який проходить лікування в Києві.

Шахрай запевнив чоловіка, що з-за того, що на карті дуже велика сума грошей і стався збій в системі. Також він змусив чоловіка «розкидати» цю суму на різні рахунки. Він пообіцяв, що, коли гроші зарахуються, то розіслані гроші повернуться.

Шахраї зняли всі гроші з карти хворого дитини Фото: скріншот

Потерпілий тричі відправляв гроші на різні рахунки. Коли він перевірив рахунок і побачив, що ні залишку, ні нових надходжень немає, то жахнувся. Після цього потерпілий зателефонував у поліцію.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Варто відзначити, що в Україні шахраї знайшли новий спосіб обману власників банківських карт. Українцям масово стали надходити повідомлення про те, що їх картка заблокована і для її розблокування потрібно зателефонувати за вказаним номером. Коли люди починали дзвонити, шахраї знімали всі засоби. При цьому співробітники українських банків запевняють, що подібних СМС клієнтам не розсилають.

Нагадаємо, Знай писав, що шахраї придумали новий спосіб, як обчистити карти українців.

Знай повідомляв, що Олег Гороховський дав кілька порад, як не стати жертвою аферистів.

Нещодавно Знай передавав, що в Росії шахраї зняли з картки всі гроші, які призначалися для лікування онкохворої дитини.