Жінки-військові Тернопільщини стануть учасницями незвичайного проекту. Їх фото розмістять на календарі. Учасницями стали студентки «Тернопільського професійного коледжу з посиленою військовою та фізичною підготовкою». Про це повідомляє Т1.

Організатором та ініціатором реалізації цього незвичайного проекту став Андрій Підлужний. Командир роти, лейтенант Іванна Сабадаш – одна з учасниць проекту. Дівчина зазначила, що жінки можуть бути такими ж сильними і класними військовими, як і чоловіки. Вона стала однією з 12 красунь, яких розмістять на сторінках календаря.

Дівчата-військові стали особами календаря Фото: скріншот

Організатор Андрій Підлужний пояснив, що цим календарем ще раз хоче підкреслити, що українські військові-жінки у формі дуже красиві. Військова форма і ландшафт лише підкреслять красу жінок. Локацію для зйомок проекту вибрали відповідну – Збаразький пісочний кар'єр. Камуфляжна форма, кам'яниста місцевість, зброю створили необхідний антураж для зйомок. На сторінках календаря з'являться 12 красунь, які зовсім скоро поповнять лави Збройних сил України.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Андрій Підлужний вважає, що тематика війни вже кілька років займає думки українців. Подібні проект популяризують службу в армії, а також демонструють всьому світу, що українки – найбільші красиві, сильні і небезпечні.

Нагадаємо, Знай писав, що під Офісом президента мами військовополонених українців вляглися на акцію протесту.

Знай повідомляв, що на Тернопільщині військовий зробив пропозицію коханій прямо на плацу.

Нещодавно Знай передавав, що окупанти на Донбасі організували позиції в житлових кварталах.