На Тернопільщині продовжать йти дощі. Синоптики пообіцяли ще одну мокру тиждень. Протягом 15 червня небо над містом і областю буде затягнуте хмарами. Дощ буде йти весь день. Про це пише Терен з посиланням на Тернопільський обласний гідрометцентр.

Дощі в Тернополі та по області будуть йти з ночі понеділка 15 червня. Уночі буде йти дощ, а протягом дня будуть слабкі опади. Також вдень очікується град. Вітер буде дути зі швидкістю 5-10 метрів на секунду. Температура буде досить високою – 23-25 градусів, вдень 13-15 градусів вночі.

Дощі і град на Тернопільщині Фото: скріншот

Дощова і тепла погода на Тернопільщині стали приводом для активізації та активного розмноження кліщів. Паразити активно нападають на людей і тварин. Тільки за останні кілька днів в лабораторному центрі на Тернопільщині зареєстрували 120 нових звернень. Люди приносять комах, яких витягли з шкіри на дослідження. Крім того, в Центрі говорять про те, що непоодинокими стали випадки зараження хворобою Лайма та іншими недугами, які здатні на собі переносити кліщі.

На днях стало відомо, що спалах коронавіруса виявлений в Тернопільській області. Там місцевий житель організував пишне святкування свого дня народження в орендованій їдальні. Чоловік покликав 60 чоловік гостей. В результаті 37 людей опинилися вже на лікарняних ліжках чи вдома на лікуванні та самоізоляції. Серед заражених є вихователь дитячого садка. Варто відзначити, що святкування відбулося в кінці травня, а захворіли люди тільки зараз. Організатор святкувань понесе покарання за порушення карантину, не відбудеться і власник їдальні, де проходив захід.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що на Тернопільщині активізувалися кліщі.

Знай повідомляв, що на Тернопільщині зафіксували спалах коронавіруса.

Нещодавно Знай передавав, що в Тернополі відновили акцію для безпритульних тварин.