На Тернопільщині зростає кількість хворих на коронавірусом. Це стало приводом для посилення контролю за дотриманням карантинних обмежень у громадських місцях і, зокрема, в закладах громадського харчування. Про це пише видання Тернополяни.

У зв'язку з цим у міській раді нагадали власникам і працівникам ресторанів і кафе, при яких умовах вони можуть приймати відвідувачів на відкритих майданчиках і в закритих приміщеннях.

Правила карантину для ресторанів Фото: скріншот

В першу чергу у міськраді нагадали, що за столом може перебувати не більше 4 осіб без урахування дітей у віці до 14 років. Персонал кафе і ресторанів повинен бути забезпечений усіма засобами індивідуального захисту. Також у відвідувачів також повинні бути маски і рукавички крім часу прийняття їжі.

Обов'язково на вході в ресторан або кафе потрібно перевіряти температуру у клієнтів і проводити дезінфекцію рук. Туалети і вбиральні кімнати дозволено відвідувати тільки відвідувачів закладів громадського харчування.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Всі прилади і спеції повинні бути в індивідуальній упаковці – соломинки для напоїв, сіль, перець, цукор. Розрахунок клієнтів повинен здійснювати співробітник ресторану або кафе, який не обслуговує відвідувачів. Після кожного відвідувача повинна здійснюватися дезінфекція столів та всіх поверхонь.

Нагадаємо, Знай писав, що в Тернополі городяни масово порушують карантин в торгових центрах.

Знай повідомляв, що тернополянина покарають за масове святкування ювілею під час карантину.

Нещодавно Знай передавав, що на тернопільщині магазин продав прострочену продукцію дітям.